Braća Crnomarković

Kompanija Braća Crnomarković d.o.o. osnovana je 1998. godine sa delatnošću bavljenja međunarodnim drumskim prevozom robe.

U floti našeg preduzeća već godinama su DAF-ovi kamioni, samim tim započeta je i saradnja sa holandskim proizvođačem teretnih vozila DAF Trucks N.V. i osnovano je predstavništvo za ovaj region.

Ako se ima u vidu da je prihvaćena i ponuda češke Tatre da upravo kompanija Braća Crnomarković d.o.o. bude ovlašćeni prodavac i serviser njihovih kamiona, jasno je zbog čega su naša očekivanja i odgovornosti sve veći. Svemu treba dodati i da svojevrsnu podršku čitavom poslu pruža 190 zaposlenih, ali i raspolažemo tehničkim pregledom za sve vrste putničkih i komercijalnih vozila, tahografskom radionicom, automatskim perionicama za putnička i komercijalna vozila, javnim carinskim skladištem, benzinskom stanicom i ostalim uslugama. I pored toga, međunarodni transport nije zanemaren, prevoz robe ka svim destinacijama u Evropi vršimo brzo i kvalitetno sa preko 100 vozila koja ispunjavaju sve evropske standarde. U našem obilnom voznom parku imamo i poluprikolice velike kubikaže, hladnjače, cerade, cisterne, prikolice za dovoz kamiona i drugih vangabaritnih prevoza.

Sva vozila poseduju sertifikate za prevoz opasnih materija, dok naši logistički menadžeri imaju obimno i dugogodišnje profesionalno iskustvo, u svakom trenutku će Vam pružiti brzu organizaciju i u najkraćem roku izvršiti kvalitetnu uslugu.