The New XF dashboard

Izuzetan komfor za vozača

Novi nivoi komfor vozača su još jedan veliki deo novog CF & XF-a. Dodali smo karakteristike koji čine kabinu još više atraktivnom i udobnim mestom za rad, život i spavanje. Postoje mnoge nove opcije koje dozvoljavaju personalizaciju enterijera za nedostižni komfor i luksuz. Takođe smo uneli brojne inovacije koje čine vožnju lakšom, bezbednijom i zabavnom više nego ikad.

DAF The New CF and XF interior features

San svakog vozača

Novi CF & XF su zasnovani na odličnim standardima komfora vozača po čemu su DAF kamioni poznati širom sveta. Oni nude najveći prostor enterijera dostupan na tržištu, najbolje i najveće krevete i potpuno nov, atraktivni izgled i osećaj. Novi CF & XF: najbolje što vozač može da dobije!
DAF The New CF and XF interior features

Kontrola temperature i automatski klima uređaj

Kompletno nova jedinica kontrole temperature se odlikuje lakim upravljanjem i komforom. Poseduje jedno dugme za odmrzavanje, ventilaciju prilikom stajanja, grejač prilikom stajanja (parkiranja), rezidualno grejanje i automatsku recirkulaciju vazduha i sa njom se može upravljati i sa upravljačke jedinice na zadnjem zidu kabine. Ovo predstavlja maksimalni komfor za vozača. Dodatno, novi sistem za kontrolu temperature i klime je izuzetno efikasan, i znatno utiče na ukupne troškove korišćenja vozilom.
DAF The New CF and XF interior features

Još bolje informacije za vozača

Proširili smo nivo informacija za vozača, omogućivši da brže i lakše preduzme efektivnu akciju. Predivni i jasni instrument panel ima novi font i novi dizajn za još bolju preglednost i čitljivost. Vozački instrument panel (The Driver Information Panel – DIP) dodatno pruža više informacija radi povećanja komfora vozača i efikasnosti. Čak štaviše, podešavanja su grupisana na DIP-u više logički nego do sada i Asistent za podršku vozaču (Driver Performance Assistant -DPA) uključuje više preporuka za ekonomičnu vožnju.
DAF The New CF and XF interior features

Unutrašnje osvetljenje na visokom nivou

Unutrašnje osvetljenje je potpuno redizajnirano sa inovativnim rotacionim prekidačem. Kontrolno dugme je centralno postavljeno u sredini konzole tako da je na dohvat ruke. Vozač može da izabere različite modove osvetljenja za različite uslove vožnje i odmora, i postoji i funkcija zatamnjenja. Za najviši komfor, postoji i prekidač na zadnjem zidu kabine.
DAF The New CF and XF interior features

Izmenjivi prekidači u kabini

Zahvaljujući pametnoj elektronici vozila, pozicija individualnih prekidača može se prilagoditi ka ličnim potrebama vozača. Ovo dodatno doprinosi sjajnim odlikama komfora za vozača kao i maksimalnoj efikasnosti vozila. Ovi prekidači dozvoljavaju lak pristup i način dodavanja novih funkcija za dilere i nadograđivače bez potrebe za instalacijom dodatnih prekidača za predmetne funkcije.
DAF The New CF and XF interior features

Enterijer vodeći u klasi

Novi tople i ukusne „peščane“ boje kontrolne table, sedišta, zavesa, dušeka i bočnih zidova daju enterijeru sjajn izgled u kom se svaki vozač oseća udobno i u svojoj kući. Vrhunac luksuza i komfora je nova Exclusive linija. Odlikuje je kontrolna tabla i paneli na vratima sa primesama boje konjaka, kao i stilizovani ventilacioni otvori u aluminijumu. Radno i životno okruženje sa 5 zvezdica!